New Forum

Posted on by

Home Forums Website News New Forum

  • Creator
    Topic
  • #169440
    James
    Keymaster

    Well, I raced to get this forum up so we may encounter some bugs. I have to travel for the next two days but I will continue to tweak when I can. Let me know if you run into anything strange!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Replies
  • #169485
    Max A.
    Participant

    Hello Ms. James, Some hours ago I tried to open a topic in “lighting” section. After write and “send” the post, there was a message underneath that said: “This topic is pending moderation.” I tried to attach images maybe something went wrong.
    Can I try to re-open the topic? Or I have just wait for a moderation process?

    Thank you very much for your time and for your patience.

    I wish you a peaceful day.
    Max.

    #169490
    James
    Keymaster

    Hi Max,

    Apparently, when you first post, it requires approval. And I’m not sure if this forum allows posting images when you first post a topic. Obviously, something I’m going to have to figure out how to change!! I did approve your topic and I see there were no images. Could you try posting the images in the reply and see if that works?

    Thanks for your patience.

    J.

    #169500
    James
    Keymaster

    I’m just trying something Max for images – let’s see if this works.

    Dawn

    It works! It’s the last icon on the “Visual” tab toolbar.

    Image uploadVisual tab

    #169513
    Kemalettin
    Participant

    Can we see the previous forum? looks like everything is gone 🙁

    #169518
    Stip
    Participant

    The text of posts is very small here. I need to zoom in to be able to comfortably read it on a Macbook. Anyone else?

     

    #169523
    Mike
    Participant

    Don’t worry, it will be back in no time.

    James is working very hard to get it up and running.

    Mike

    #169526
    Mike
    Participant

    Hi Max,

    Everybody is working on the pumps so it won’t be long before it it returns like it used to be. Just takes time!

    Regards Mike

    #169530
    Stip
    Participant

    Ah, I wasn’t aware it’s still in the making. Take your time, no stress!

    #169556
    Jacob W.
    Participant

    I do believe I also had a post in Stills Section – that had photos – it successfully posted, but now doesn’t show up. Perhaps this is what you mentioned in an earlier post about requiring approval?

     

    Thanks for your hard work James! I know this must be a mad scramble. But it’s Greatly Appreciated.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.